De beste looks elke gelegenheid

De beste looks elke gelegenheid

Wanneer je een avondje uit gaat wil je er natuurlijk op zijn best uit zien. Afhankelijk van het soort evenement waar je naartoe gaat heb je verschillende soorten looks om uit te kiezen. Wij hebben een aantal van deze looks op een rijtje gezet om zodat je kunt kijken welke look bij jou en bij het soort evenement past waar je naartoe gaat.

Smart casual

De smart casual look is een look die vaak voorkomt en waar je eigenlijk nooit mis mee gaan. De naam zegt het eigenlijk al, het is een casual look met een netter randje. Het is een dresscode die je vaak ziet bij bedrijven of wanneer je bijvoorbeeld een etentje hebt en er net iets netter uit wil zien. Bij kleding die je aan kunt voor deze look moet je denken aan een nette jumpsuit, of bijvoorbeeld een blouse met een blazer. Daarbij kun je ook nette maar subtiele accessoires dragen.

Casual chic

De casual chic look is net weer wat netter chiquer dan de smart casual look. Hierbij kun je denken aan een combinatie van alledaagse kleding zoals een spijkerbroek, maar met een nette blouse en chique accessoires. Deze informele look komt ook veel voor op kantoren of wanneer je bijvoorbeeld naar een feestje gaat.

Casual

Bij een casual outfit is comfort het belangrijkste. Je kunt de outfit eigenlijk helemaal je eigen maken, of juist simpel houden met een spijkerbroek en een basic t-shirt. Bij informele kantoren kan deze look prima. Ook bij sommige feestjes wordt aangegeven dat een casual look gewoon kan. Vaak wordt deze look dan wel opgeleukt met mooie accessoires zoals sieraden, een leuke tas of wat extra make-up. Door ervoor te zorgen dat je haar er bijvoorbeeld perfect uit ziet, kun je met een casual look toch heel goed voor de dag komen. Denk er bijvoorbeeld aan om je look te upgraden met hairextensions van Hairextensions Voordeel.

Feestelijk

Wanneer er wordt gevraagd voor een feestelijke look, kom je niet zomaar weg met een spijkerbroek. Ondanks dat het nog een best brede dresscode is, wordt er vaak gekozen voor een jurkje. Dit kun je wel weer combineren met sneakers, hakken of laarsjes. Maar net wat bij je jurk past en waar jij je fijn in voelt. Je outfit en bijpassende accessoires mogen bij deze look best opvallen. Dit is namelijk niet een look die je zomaar aan doet, maar echt wil bewaren voor een feestelijke gelegenheid.

Festival chic

De naam zegt het al. Deze look is echt iets zomers voor festivals of misschien een dagje strandtent. Je outfit mag extra opvallen door bijvoorbeeld een bloemenkransen,een lange kimono of een hip heuptasje. Ook aan kapsels wordt bij deze look vaak goed over nagedacht. Vaak zie je lange haren, half opgestoken met accessoires. Bij deze look zijn hairextensions dus ook een perfecte toevoeging. Of breng voor een festival even een bezoekje aan de kapper zodat je er op en top uit ziet!

Urban

Als laatste willen we de urban look nog even uitlichten. Een urban kledingstijl zie je vaak terug in de grote steden. Het is een sportieve/stoere look waarbij je vaak sneakers en opvallende sieraden combineert met comfortabele en sportieve kleding. Denk bijvoorbeeld aan een trainingsbroek en een bomberjack of een hoodie. De sieraden zijn in dit geval echt nodig om de look helemaal af te maken.

Voor welke stijl jij ook gaat, denk van tevoren goed na over de gelegenheid waar je naartoe gaat. Bij elke soort gelegenheid met bijpassende dresscode kun je je eigen draai geven aan de kleding, zodat het toch je eigen look blijft.

Terug naar boven