Dit zijn de mooiste auto’s van het moment

Dit zijn de mooiste auto’s van het moment

Er worden regelmatig mooie auto’s uitgebracht van populaire automerken. Het is natuurlijk heerlijk om in een auto te rijden die de show steelt op de weg. In dit artikel nemen we je mee in de mooiste auto’s die er op dit moment rondrijden – van superluxe en innovatief, milieubewust, tot het meest veilige model waarmee je het hele gezin van A naar B durft te brengen. Zelfs wanneer een duur model niet tot de mogelijkheden behoort, is het leuk om erover te fantaseren. En wie weet is er meer mogelijk dan je denkt! We delen namelijk ook wat goede tips om zelf in een van deze droomauto’s te kunnen rijden.

De Polestar 2

We beginnen met een verrassend model: de Polestar 2. Polestar, een dochter van Volvo, is een Zweeds-Chinees automerk dat bekend staat om innovatief, chique en luxe design. De Polestar 2 is een elektrische auto voor de milieubewuste autorijder en is een perfect alternatief voor de Tesla die de afgelopen tijd regelmatig onder vuur heeft gelegen. De Polestar 2 heeft een mooie aandrijflijn en beschikt over een premium interieur. Daarnaast beschikt de auto over innovatieve technologieën waarmee je zo veilig mogelijk de weg op gaat. Een dure auto, maar zeker een waarin we graag zouden willen rijden!

De Fiat 500e

De Fiat 500 is een klassieker en nu er recentelijk een nieuw model is uitgebracht gaat deze klassieker mee met de tijd. De Fiat 500e is namelijk een volledig elektrische uitvoering van de welbekende Fiat 500. Het speelse retrodesign dat van alle luxe is voorzien, ondanks dat de auto vrij compact is, maakt het een ideale stadsauto die opvalt. Deze Fiat is daarnaast ook nog eens redelijk betaalbaar, zeker wanneer je op zoek gaat naar een goede private lease aanbieding waardoor je geen hoge aanschafkosten hebt. Met private lease betaal je namelijk voor je auto met een vast bedrag per maand, waarin bijna alle kosten (zoals wegenbelasting, verzekering en onderhoud) zijn meegenomen. Alleen de benzine betaal je zelf!

auto opladen

De BMW 4-serie

Wanneer je van zichtbare luxe houdt en graag rijdt in een sportieve auto, dan is een auto uit de BMW 4-serie iets voor jou. Deze auto, gemaakt voor de consument die graag laat zien dat hij het gemaakt heeft, beschikt niet alleen over een zeer krachtige motor maar ook over een uniek, sportief en stoer design dat zonder twijfel opvalt in het straatbeeld.

De Land Rover Defender

We sluiten af met een auto waar we lang op hebben moeten wachten: de Land Rover Defender. Deze auto is ongetwijfeld de stoerste auto uit het bovenstaande rijtje, gemaakt voor avontuurlijke ritten die prima offroad kunnen plaatsvinden. De auto is hybride en heeft een luxe interieur zonder dat je daar al te veel voor moet betalen. Het is een prachtige, nieuwe variant op de klassieke Defender die we al jaren kennen.

Welke auto ga jij rijden?

Bovenstaande auto’s zijn een kleine greep uit de auto’s waar we vandaag de dag graag naar kijken en in rijden. Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar heb je geen grote spaarpot tot je beschikking? Kijk dan eens naar andere opties, zoals het private leasen van een van bovenstaande modellen of het aanschaffen van een occasion. Ook deze relatief nieuwe auto’s zijn al tweedehands verkrijgbaar. Zo kun je toch genieten van een van de populairste auto’s van het moment, zonder het grote prijskaartje!

Terug naar boven