Tips voor leuke bedrijfsuitjes

Tips voor leuke bedrijfsuitjes

Op het werk moet er natuurlijk serieus gewerkt worden, er moeten immers ook resultaten worden behaald. Toch moet er af en toe tijd vrijgemaakt worden om met de collega’s eens wat leuks te gaan doen, een bedrijfsuitje is goed voor de ontspanning en ook de relatie tussen de collega’s wordt er vaak door verbeterd. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden als het gaat over bedrijfsuitjes, wij gaan enkele populaire activiteiten behandelen. 

Uit eten en stappen

Het bekende uit eten en stappen is nog steeds populair als bedrijfsuitje, zeker bij bedrijven die veel jonge mensen in dienst hebben wordt iets dergelijks vaak georganiseerd als bedrijfs- of teamuitje. Een groot voordeel van iets dergelijks, is dat er qua organisatie niet erg veel hoeft te gebeuren en dat het meestal ‘s avonds wordt gehouden. Je hoeft immers alleen maar een bepaald aantal plekken in een restaurant te reserveren en voor het stappen hoeft in principe niets of weinig geregeld te worden. 

Een Escape Room

De Escape Room heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen, sinds de oprichting van de eerste Escape Room in Nederland in 2013 zijn er tientallen Escape Rooms bijgekomen en zijn ze in bijna iedere stad wel te vinden. In een Escape Room is het de bedoeling dat je door middel van het oplossen van puzzels en raadsels en het vinden van bepaalde objecten uit een ruimte of gebouw ontsnapt. Ben je van plan om een bedrijfsuitje in Breda te houden, dan heb je meerdere leuke opties op dit gebied. 

Bowlen

Dit is natuurlijk een echte klassieker, het is al vele decennia erg populair in Nederland om als vrienden- of bedrijfsuitje te gaan bowlen. Bij veel bowlingcentra heb je vaak ook de mogelijkheid om een lekker hapje te gaan eten en wat te drinken, aangezien er vaak een restaurant of café aan vast zit. 

Kies voor wat extremers

Het is soms ook leuk om wat extremers met je werknemers te gaan doen, we geven hieronder een paar leuke ideeën:

  • Buggy rijden: Buggy rijden wordt inmiddels ook alweer vele jaren in Nederland gedaan als een leuke en actief uitje, het is vaak ook een goed betaalbare vorm van een bedrijfsuitje. Hierbij wordt je meestal met zijn tweeën in een buggy geplaatst waarna ja een bepaalde route gaat rijden, zowel op de verharde weg als offroad. 
  • Karten: Karten is natuurlijk voor de actievere mensen ook leuk, zeker sinds de Formule 1/Max Verstappen hype zo groot is in Nederland. Misschien is dit wel iets meer voor wanneer je veel jongere mensen in dienst hebt. 
Terug naar boven