Vrijgezellenfeest met de mannen? 5 toffe locaties waar jullie je ei kwijt kunnen

Vrijgezellenfeest met de mannen? 5 toffe locaties waar jullie je ei kwijt kunnen

Gaat jouw beste vriend, broer of zwager binnenkort trouwen, dan wil je natuurlijk een gaaf vrijgezellenfeest organiseren. De mogelijkheden hierin zijn oneindig, afhankelijk van jullie voorkeur en budget. Wij helpen je alvast op weg met een flinke dosis aan inspiratie voor de tofste activiteiten op verschillende locaties door het land.  

Stad: Bierfiets

Tijdens een vrijgezellenfeest wordt er natuurlijk voluit gedronken. Houdt de bruidegom van touren door de stad, dan is het superleuk om dit te combineren. Hoe? Op een bierfiets. Het concept is simpel: je zit met z’n alle aan een fietsende bar, waarmee je door de stad gaat. Het ideale hieraan is dat niemand de BOB hoeft te zijn. Je hebt bierfietsen in verschillende soorten en maten, met of zonder bestuurder. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uitgaat. Een bierfiets kun je in vrijwel iedere stad in Nederland huren.

Op locatie: Hindernisbaan

We weten allemaal dat mannen stiekem van binnen nog jongens zijn. Er is dan ook niks leukers dan een uitdagende wedstrijd op een storm- of hindernisbaan. Onderdelen als touw slingeren, een glijhelling met water, een klimmuur, evenwichtsbalk en springen over obstakels komen hierbij van pas. Hoe dan ook, je zult gegarandeerd lol maken op de hindernisbaan. Veel activiteiten organisaties in Nederland bieden een hindernisparcours aan.

Thuis: Barbecue

Het is misschien geen origineel idee, maar wel eentje waarmee je iedere man blij maakt. Sla en grote hoeveelheid bier en vlees in, en zet die barbecue maar aan. Het fijne is dat je een barbecue makkelijk zelf kunt organiseren bij iemand in de tuin. Geen zin om het allemaal zelf te regelen, dan kun je natuurlijk ook iemand inhuren hiervoor.

Op locatie: Expeditie Robinson

Wie kent het populaire tv-programma niet? Tijdens Expeditie Robinson wordt de groep verdeeld in twee kampen en zullen ze tijdens proeven strijden om de winst. Aan wat voor proeven kun je denken? De vuurproef, een puzzel proef, een evenwichtsproef, een krachtproef en een team proef. Samenwerking en behendigheid is hierbij essentieel. Bij deze activiteitenlocatie in Liessel kun je terecht voor het Expeditie Robinson spel en nog meer andere toffe activiteiten.

Beach: Blokarten

Een andere ontzettend gave activiteit voor een vrijgezellenfeest is blokarten, ook wel strandzeilen genoemd. Tijdens het blokarten zitten alle deelnemers in een eenpersoons kar, met drie wielen en een zeil, die door middel van windaandrijving over het strand rijdt. Je hebt hiervoor dus een groot oppervlak van het strand nodig, en een flinke hoeveelheid wind. Deze populaire activiteit wordt op veel strandlocaties in Nederland aangeboden.

Terug naar boven