De drie beste geschenken met bier

De drie beste geschenken met bier

Bij bedrijven is het niet ongebruikelijk om iets weg te geven: een cadeau aan klanten, als dank voor de inzet of een leuk pakket om de medewerkers te motiveren. De beste relatiegeschenken, zijn die waar je echt van kunt genieten. Vaak wordt dan gedacht in termen van een flesje wijn of een borrelpakket. Wil je als bedrijf een keer origineel uitpakken? Dan is bier ook een product wat het altijd goed doet. Een mooi pakket heeft een luxe uitstraling en is heerlijk voor de echte bierliefhebber. Bij Brouwerij Eleven bieden we verschillende opties aan en pakken we het ook nog eens leuk voor je in. Benieuwd naar de drie beste relatiegeschenken met bier? Lees dan vooral verder.

1. De borrel box

Met deze borrelbox ben je in één keer klaar. Deze handige verpakking met handvat kan de gelukkige ontvanger meenemen naar een picknick of BBQ. In de box zitten vier verschillende bieren en twee glazen. Bij het proeven van de speciaal bieren van Brouwerij Eleven is het extra lekker om wat hapjes te eten. Daarom zitten er in de borrel box ook een glaasje nootjes en een stuk gedroogde (biologische) wordt. Is jouw relatie of iemand uit het team een vegetariër? Dan vervangen we de worst door een mooi blok borrelkaas. De box wordt geleverd inclusief opener. Een completer bier-cadeau dan dit kan dus eigenlijk niet.

2. Grote flessen (75 cl)

In december hebben wij van Brouwerij Eleven speciaal voor de feestdagen flessen bier gebrouwen. Deze specials zitten in flessen van 75 cl. Zo hebben we bijvoorbeeld Imperial Stout, een zwaar bier met wat tonen van chocolade en karamel. Daarnaast ook de Quadrupel, een zwaar bier met een volmoutig karakter en een Barrel Aged Zwaar Blond. Deze laatste hebben we samen met Fred van Little Beershop gebrouwen. Alle speciaal bieren in deze flessen zijn gebrouwen in onze eigen brouwerij. Ben je op zoek naar een persoonlijk geschenk? Vanaf 500 stuks kun je het label laten personaliseren.

3. Bierpakketten

Dit laatste relatiegeschenk is een bierpakket. In het bierpakket zitten vier speciaal bieren van Brouwerij Eleven. Het leukste aan dit pakket is, je mag de bieren zelf uitkiezen uit het voorradige assortiment. Je kunt kijken naar onze stevig gehopte bieren, zoals de IPA en NEIPA, maar ook bijvoorbeeld naar een bier met een bittere afdronk, zoals de pikzwarte stout. Uiteraard kunnen we je advies geven over de verschillende smaken. Door onze eigen stijl vanuit Brouwerij Eleven toe te voegen is geen enkele biersmaak hetzelfde. Onze missie is dat iedereen die ons bier proeft onze liefde voor bierbrouwen ervaart. Bij dit relatiegeschenk kun je vanaf 500 stuks een persoonlijke groet toevoegen aan de cadeauverpakking. Een gave manier om een bli(j)k van waardering te geven aan relaties.

Terug naar boven