Promotieartikelen voor op een feestje?

Promotieartikelen voor op een feestje?

Wilt u als bedrijf zichtbaar zijn op een feest, evenement of grote bijeenkomst? Dan kan De Pennenboer u hier zeker bij helpen! Want zij bieden een ruim assortiment promotieartikelen aan die u kunt laten bedrukken en kunt inzetten. Dankzij het brede assortiment is het mogelijk om voor elk evenement, feest of bijeenkomst een geschikt artikel te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse promotieartikelen te bedrukken, waardoor u als bedrijf op meerdere plekken te zien bent. Door het grote aanbod en de talloze mogelijkheden kan het maken van een keuze best lastig zijn. Is dat het geval? Neem dan contact op met De Pennenboer en laat de specialisten u adviseren, zodat u de juiste keuze kan maken.

Speelkaarten en aanstekers bedrukken, leuke en functionele promotieartikelen!

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden bespreken we hier een tweetal producten dat gebruikt kan worden. Want wanneer u een promotieartikel laat bedrukken, dan is het natuurlijk belangrijk dat de ontvanger deze promotieartikelen ook kan gebruiken. Daarbij is het mooi wanneer de artikelen al op het feest zelf ingezet kunnen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan speelkaarten bedrukken. De speelkaarten kunnen al op het feest worden ingezet, maar ook thuis of op andere plekken. Hierdoor kunt u als bedrijf gezien worden door veel verschillende mensen. Daarnaast zijn er ook vaak nog wel mensen die een sigaretje roken. Hoewel het aantal rokers een stuk minder is geworden, is een aansteker bedrukken nog steeds effectief. Want een aanstekers kan voor andere doeleinden worden gebruikt, maar rokers delen de aansteker vaak ook met elkaar. Hierdoor kunt u wederom veel mensen bereiken met de bedrukte aanstekers.

Kwaliteit, uitstekende service en scherpe prijzen!

Naast het bedrukken van speelkaarten en aanstekers, biedt De Pennenboer nog een veel groter assortiment aan. Hierdoor is er voor elke gelegenheid en elke doelgroep een geschikt promotieartikel te vinden. Alle producten die De Pennenboer aanbiedt zijn van topkwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Daarnaast ontvangt u een uitstekende service. Want u ontvangt onder andere altijd een gratis digitale proefdruk, hierdoor kunt u het resultaat alvast zien. Wanneer u dan nog wat wilt veranderen is dat zeker mogelijk. Daarnaast worden uw producten pas bedrukt wanneer u akkoord heeft gegeven op de proefdruk. Daarom bent u verzekerd van de juiste bedrukking. Wilt u als bedrijf promotieartikelen of relatiegeschenken bedrukken? Ga dan naar De Pennenboer!

Terug naar boven