Sweet 16 feestje organiseren? De 4 leukste event locaties

Sweet 16 feestje organiseren? De 4 leukste event locaties

Sweet Sixteen vieren is een mijlpaal in het leven van ieder meisje dat zo onvergetelijk mogelijk gemaakt moet worden. Maar waar moet je beginnen met de organisatie? Het kiezen van de juiste locatie is al een goed begin. Daarom hebben wij de 4 leukste event locaties voor jou op een rijtje gezet. Laten we beginnen!

#1 Thuis

There is no place like home! Als je op zoek bent naar een super persoonlijke locatie voor je Sweet Sixteen feestje, dan is je eigen huis de perfecte plek. Een huisfeestje geeft je de mogelijkheid om zelf de inrichting te bepalen en zoveel vrienden uit te nodigen als je wilt. Je kunt zelfs de verschillende ruimtes aanpassen om er verschillende activiteiten te doen. Wil je bijvoorbeeld met z’n allen in de woonkamer een film kijken en popcorn eten? Dan kan dat gewoon. Of wil je liever in de kelder karaoke zingen? Dat kan ook!

#2 Zaaltje huren

Als je thuis niet genoeg plek hebt, maar wel een knusse sfeer wilt, dan is een zaal huren in Zoetermeer een goede optie. Kies een plek die jij en je vrienden al kennen en waar jullie je op je gemak voelen. Kies voor een plek met een relaxte sfeer en een menu dat past bij jouw feestje. Vergeet niet om een speciale taart te bestellen en natuurlijk het zaaltje te versieren met de mooiste ballonnen en bloemen.

#3 Park of Strand

Het park of strand kan de perfecte locatie zijn voor jouw feestje als je het goed plant. Zorg voor genoeg schaduw, tafels en stoelen zodat je vrienden niet verbranden in de zon, en zorg voor genoeg vermaak, zoals frisbees of andere leuke buitenactiviteiten. Een lekkere picknickmand vol met hapjes en drankjes past helemaal bij deze locatie.

#4 Feestlocatie

Als je op zoek bent naar een all-inclusive optie, dan is een feestzaal misschien wel ideaal voor jou. Een locatie boeken is super makkelijk om te doen. Met alles onder één dak kun je genieten van alle gave decoraties en mooie verlichting die de zaal biedt. Vraag ook of ze attributen verhuren, zoals een photobooth dat is altijd leuk voor de herinneringen! En wat dacht je van een suikerspinmachine huren? Yummy!

Een Sweet Sixteen feestje zal een van de grootste mijlpalen zijn in het leven van ieder meisje en het kiezen van de juiste locatie kan het feestje helemaal afmaken. Zorg dat je alles plant en organiseert van tevoren, zodat je optimaal kunt genieten van de planning en het feestje zelf. Onthoud ook dat de belangrijkste factor in het feestje is dat je je omringt met de mensen waar je van houdt. Veel plezier bij jouw Sweet Sixteen!

Terug naar boven