Zo organiseer je het drinkwater tijdens een evenement

Zo organiseer je het drinkwater tijdens een evenement

Het regelen van drinkwater tijdens grote evenementen vraagt om een specialistische aanpak. Wanneer er duizenden mensen verwacht worden, zoals tijdens festivals, zul je de drinkwatervoorziening op orde moeten hebben. Overigens is bij de meeste gemeentes het leveren van gratis drinkwater pas een verplichting zodra het kwik boven de 25 graden stijgt. Maar als organisator kun je niet om een tijdelijke en veilige drinkwatervoorziening heen.

Het bieden van drinkwater is één, maar het zorg dragen voor veilig drinkwater is een ander verhaal. Water kan ook bederven natuurlijk. Daarom schakel je als evenementenorganisatie de hulp in van een tijdelijke drinkwaterleverancier, zoals het bedrijf WATR.

Drinkwater, ontzettend belangrijk tijdens evenementen

Is er onvoldoende drinkwater tijdens een evenement, dan wil dit zelfs uitvoerig de media -tot aan het journaal halen. Je kunt bezoekers niet in een onveilige situatie plaatsen waarin er watertekort optreedt. Professionele evenementenorganisatoren begrijpen dit als geen ander. Om een geslaagd festival neer te zetten moeten alle faciliteiten op orde zijn; van water en voeding, en van sanitair tot overige (EHBO) faciliteiten. Vanzelfsprekend moet er daarnaast voldoende personeel aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

DrinkWATR in vertrouwde en ervaren handen

De expertise van tijdelijke drinkwater leverancier WATR. kan op de meest uiteenlopende festivals en evenementen worden ingezet. Voor iedere situatie is er een passende oplossing op maat. Daarnaast zorgt WATR. uiteraard voor de plaatsing en werking van de tijdelijke drinkwater/ water voorziening op het terrein. Om het de organisatie makkelijk te maken is er altijd één aanspreekpunt vanuit WATR. aanwezig, zodat je nooit van het kastje naar de muur gestuurd wordt en er vragen in de lucht blijven hangen. Een gestroomlijnde organisatie van de watervoorziening is ontzettend belangrijk en ter plekke kunnen altijd passende oplossingen op maat worden ingezet.

Meer weten? Bezoek WATR.nu voor actuele informatie, of neem direct contact op!

Terug naar boven