Veelzijdigheid van rubberen armbandjes

Veelzijdigheid van rubberen armbandjes

Rubberen armbandjes zijn niet alleen een leuk fashion statement. In de loop der jaren is gebleken dat  ze voor een breed scala aan interessante toepassingen zijn te gebruiken. Hun levensduur, aanpasbaarheid en lage kosten hebben ze niet alleen tot een favoriet gemaakt mensen met gevoel voor stijl en atleten, maar bij allerhande professionals.

Hieronder volgen een aantal interessante toepassingen voor rubberen armbandjes.

Educatief gebruik

In het onderwijs kunnen emoties voor jonge kinderen een uitdaging zijn. In ieder geval gebruiken sommige opvoeders verschillende gekleurde rubberen armbandjes om kinderen te helpen te bepalen welke gevoelens ze op ieder moment ervaren.

Ze kunnen worden gebruikt in het kader van het beheer van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven of tijdens groepstherapie sessies, het helpt van de deelnemers van elke leeftijd om beter te luisteren naar hun eigen emotionele toestand.

Bagage-tags

Wil je er voor zorgen dat je bagage niet wordt verward met die van iemand anders op de luchthaven? Siliconen polsbandjes kunnen eenvoudig worden bevestigd aan tassen en andere bagage om ze beter te kunnen identificeren. Hierdoor zul je nooit meer ten prooi vallen aan verwarring na aankomst op je plek van bestemming.

Promoties en marketing

Ze blijven een verrassend effectief promotie-item, op voorwaarde dat ze correct zijn ontworpen en gericht op de juiste soorten mensen. Ze zijn vooral populair bij aanhangers van non-profit groepen en kleinere lokale bedrijven, maar ze kunnen ook worden aangepast aan een verscheidenheid van promotionele contexten.

ID’s voor outdoor-activiteiten

De bandjes zijn een onopvallende, maar nog steeds zichtbare manier voor het identificeren van kinderen in uitwedstrijden en tijdens schoolreizen, evenals voor medewerkers van verschillende afdelingen tijdens bedrijf teambuilding events. Ze zijn veel goedkoper dan het dragen van aangepaste t-shirts en kunnen onbeperkt worden hergebruikt.

Of je nu deelneemt aan een groepswandeling of een zwemwedstrijd, rubberen armbandjes zijn misschien wel de meest duurzame, goedkope en minst opdringerige manier om deelnemers te identificeren bij vrijwel ieder soort evenement, je kunt ze tevens gebruiken als festivalbandjes.

De banden kunnen worden gebruikt om planten te markeren en te ondersteunen. Dit kun je doen met gebruik van oude armbandjes die je niet meer gebruikt.

Klantgericht

Rubberen armbandjes zijn zeer klantgericht, waardoor ze het perfecte cadeau voor een heleboel mensen zijn waarvoor je normaal gesproken maar moeilijk iets weet te kopen. Ze komen voor in elke kleur en reliëf en kunnen gedrukt worden met iedere boodschap of afbeelding .

De mogelijkheden zijn eigenlijk praktisch onbegrensd. Als je iets weet over de hobby’s of interesses die iemand heeft, dan kun je zeker een bandje voor hen laten maken dat goed bevalt.

Labels voor potjes

Oude bandjes zijn een leuke manier om labels en kleur-codes te gebruiken voor oude potten die je hergebruikt voor een ander doel. Ze zijn ongevoelig voor kou, waardoor ze veilig in de vriezer en de koelkast kunnen. Je plaatst ze eenvoudigweg om flessen en potten. Vervolgens kun je op de gladde buitenkant van de band met een marker beschrijven wat de inhoud is. De bandjes zijn verrassend veelzijdig. Met een beetje fantasie kun je nog veel meer toepassingen bedenken.

Terug naar boven