Een heerlijk buffet thuis geleverd

Een heerlijk buffet thuis geleverd

Een compleet buffet tot in de puntjes verzorgt en thuis geleverd, klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk! Wil jij graag een gezellig buffet organiseren voor een kleine of grote groep? Lees dan gauw verder!

Een gezellig buffet organiseren

Eens in de zoveel tijd is het natuurlijk erg gezellig om met vrienden of familie een lekker etentje te houden. Vaak gaan mensen dan uiteten of maken zelf iets lekkers. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een buffet aan huis te bestellen. Dit kan zeer uitgebreid waarbij alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Hierbij wordt het uitgekozen buffet geleverd, de borden, drankjes, en het dessert. Ook is het mogelijk dat de afwas voor je wordt gedaan. Na het buffet worden alle spullen dan ook weer netjes opgehaald.

Maar is er voor iedereen keuze?

Je vraagt je dan ook vast af wat voor buffetten er online allemaal te halen zijn. Dit verschilt natuurlijk per bedrijf maar over het algemeen wilt iedereen een kwalitatief en lekker buffet. Debuffettenboer is hierin zeker een aanrader. Zij beschikken over een ruim aanbod aan buffetten die ook nog is kwalitatief en erg lekker zijn.  Enkele voorbeelden zijn: het saté buffet, een stamppotbuffet of een american buffet. Zo. Zijn er nog veel meer buffetten, deze kun je op de website terugzien. Het is bij debuffettenboer mogelijk om vanaf 6 personen een buffet te bestellen. Het kan door heel Nederland worden geleverd en de prijs begint vanaf €12,75 per persoon.

Een lopend buffet

Het kan ook erg gezellig zijn om een lopend buffet te organiseren. Hierbij is er voor iedereen genoeg keuze. Bij een lopend buffet worden er verschillende gerechten geplaatst waaruit je kan kiezen. Het leuke hiervan is dat je zo vaak kan opscheppen als je zelf zou willen, super lekker! Het lopend buffet wordt wederom bij je thuisbezorgd. Ook is dit buffet voorzien van borden, bekers, mes en vork. Het toevoegen van een lekker dessert mag natuurlijk niet ontbreken, ook dit kun je via debuffettenboer bestellen. De kosten van een lopend buffet begint bij €15,95. Je kunt het buffet samenstellen zoals je zelf zou willen, ideaal dus!

Kan je toch niet?

Het komt natuurlijk wel is voor dat je om een of andere reden het geplande avondje moet verzetten. Dit is bij debuffettenboer geen probleem, het afzeggen van een buffet kan tot 2 dagen voor levering en is geheel kosteloos.

Terug naar boven