3 leuke plekken voor een stap weekendje weg!

3 leuke plekken voor een stap weekendje weg!

Word het weer eens hoog tijd om er samen met een stel vrienden of vrienden op stap te gaan? Dat klinkt als een super leuk idee! Sowieso is het heel gezellig om met de vrienden of vriendinnen bij elkaar te zijn, maar een avondje stappen en een heel weekendje samen weg maakt het natuurlijk extra leuk! Nu alleen nog een leuke plek vinden om naar toe te gaan. Hieronder delen we 3 leuke plekken voor een stap weekendje weg. 

stap weekendje weg

  1. Maastricht

 Nog zo’n leuke plek voor een stap weekendje weg is het altijd gezellige Maastricht. Dit is een echte studentenstad, met leuke bars, cafe’s en kroegjes. En het fijne is: in de regio Maastricht zijn veel mooie accommodaties te vinden waar je met de hele groep kunt overnachten. Zo kun je met z’n alleen een goedkoop hotel boeken, maar je kunt je weekendje weg ook extra speciaal maken door te overnachten op een glamping Limburg. Hier slaap je in luxe tenten die en ervaar je een geweldig buitengevoel. Ideaal om de kater weg te spoelen!

  1. Amsterdam

 Wat betreft leuke plekken voor een stap weekendje weg mag onze hoofdstad natuurlijk niet ontbreken. In Amsterdam vind je namelijk tal van gezellige clubs waar je lekker met de heupjes kunt swingen! Maar ook als je liever een donkerbruin kroegje in duikt en heerlijke speciaal biertjes wilt proeven, kun je hier uitstekend terecht. Lijkt het je leuk om een avondje op stap te gaan in Amsterdam en vervolgens samen uit te brakken in een gezellig vakantiehuisje? Bekijk dan de pagina met groepsaccommodaties in Noord-Holland.

  1. Eindhoven

Je kent vast wel de term: Eindhoven, de gekste! Dat is deels waar, want in Eindhoven weten ze wel wat feesten in. Hier vloeit de Bavaria rijkelijk en wordt er tot in de laatste uurtjes gedanst en gesjanst. Maar Eindhoven is meer dan alleen feesten, want in het centrum kun je ook uitstekend een dagje shoppen of gezellige groepsuitjes plannen. Lijkt het je iets om Eindhoven met een grote groep vrienden of vrienden te bezoeken? Bekijk dan eens deze handige pagina met groepsaccommodatie Noord Brabant.

Terug naar boven