Kroegen dicht? Organiseer thuis een feestje!

Kroegen dicht? Organiseer thuis een feestje!

De afgelopen maanden zijn de kroegen en clubs dicht geweest vanwege Corona. Alhoewel uitgaansgelegenheden onder voorwaarden weer open mogen, zijn er nog steeds veel gesloten. Daarnaast is de kans dat binnenkort alles weer dicht moet aanwezig. Daarom beschrijven we in dit artikel hoe jij je eigen feestje thuis organiseert!

Een DJ huren

Wanneer je thuis een feestje huurt, zul je allereerst uiteraard muziek nodig hebben. Je kunt ervoor kiezen om zelf muziek te draaien. Je zult dan echter wel heel de avond met de muziek bezig zijn, en hebt dus weinig tijd om echt te feesten en te genieten met je vrienden. Daarnaast beschik je waarschijnlijk niet over een professionele muziekinstallatie. Wanneer je nog ergens op zolder wat oude speakers hebt staan, is de geluidskwaliteit hiervan waarschijnlijk niet heel geweldig. Daarom is het een goed idee om een DJ in te huren voor jouw thuisfeestje. Op deze manier heb je geen omkijken naar de muziek, je kunt dus lekker genieten van je feestje. Daarnaast brengt de DJ meteen een professionele geluids en lichtinstallatie met zich mee! Wanneer je in de omgeving van Etten-Leur woont, is de DJ van Psound een goede keuze.

Drank

Iets anders dat naast de muziek op een goed thuis feestje niet mag ontbreken is uiteraard de drank. Koop dus aan de hand van het aantal personen dat op je feestje komen voldoende drank in. Koop niet alleen maar bier en wijn, maar haal ook wat frisdrank in huis. Niet iedereen houdt er immers van om de hele avond alleen maar bier te drinken!

Eten

Zorg ook dat er wat te snacken is. Van al dat feesten krijg je immers honger! Koop bijvoorbeeld wat mini snacks, chips en wat pizza’s. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om eten te laten bezorgen.

Houd rekening met Corona en de buren

Een thuis feestje is natuurlijk super gezellig. Echter betekent dit niet dat je je eigen volledig kunt laten gaan. Nodig dus niet te veel mensen uit, zorg dat er niemand aanwezig is die zich ziek voelt en houdt voldoende afstand van elkaar. Maak het ook niet al te laat. Doe je dit wel, zet dan later op de avond de muziek wat zachter, zodat je buren geen overlast ondervinden.

Terug naar boven