Website laten maken met een CMS systeem

Website laten maken met een CMS systeem

Steeds meer mensen laten een website maken met een CMS systeem. Dit komt doordat dit een eenvoudige manier is voor bedrijven om toch een website in eigen beheer te kunnen onderhouden. Zo zijn zij alleen kosten kwijt voor het ontwerpen van de website. Ook voorkomen zij zo maandelijkse kosten voor het onderhoud en toevoegen van producten aan de webshop. Het onderhoud met een systeem zoals WordPress kan namelijk volledig geautomatiseerd worden. Daarnaast kun je in een CMS website zelf eenvoudig producten toevoegen zonder dat je programmeerkennis nodig hebt. In dit systeem voeg je namelijk stapsgewijs producten toe en wijst het zichzelf als het ware. Ook is het veranderen van prijzen of het toevoegen van een actie vrij eenvoudig. Ruim 60% van de ondernemers wereldwijd maakt gebruik van een CMS website. Waarbij WordPress met 38% de koploper is.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van een Website laten maken met een CMS systeem zijn ongekend. Steeds meer CMS systemen maken namelijk gebruik van klik en sleep editors. Je kunt dus precies zien wat er gebeurd wanneer jij een tekst of afbeelding toevoegt. Ook kun je met een template ervoor zorgen dat alle teksten en afbeeldingen automatisch goed worden gezegd. Visueel maak jij je eigen website of webshop en zorg je ervoor dat klanten alles kunnen bestellen. Zonder technische kennis kun je berichten, pagina’s, producten en kortingen toevoegen. Zo blijft de website altijd actueel! Op deze manier is het uiterlijk ook altijd nagenoeg gelijk waardoor het er ook nog eens mooi uitziet. Vaak zijn er ook plugins waarmee je zoekmachine optimalisatie kunt uitvoeren. Zo haal je een hogere positie in de zoekmachine en dit levert je meer klanten op.

Waarom kiezen mensen voor een Website laten maken met een CMS systeem

Veel bedrijven kiezen voor een website laten maken met een CMS systeem omdat dit goedkoop en effectief is. Neem bijvoorbeeld WordPress waar talloze gratis en betaalde plugins zijn voor het optimaliseren van de website voor de zoekmachine. Daarnaast kun je een WordPress website laten maken voor een laag tarief. Een webdesigner hoeft vaak alleen de basisgegevens te regelen en een website ontwerp te maken. Vervolgens kun jij alles zelf toevoegen zonder dat het er raar uit ziet. De meeste templates zijn ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dit is vandaag de dag cruciaal omdat 56% van de klanten gebruik maakt van een of meerdere mobiele apparaten om producten te bestellen.

Terug naar boven